Tag: slider

Colours by the Sea 2014

Colours by the Sea 2014: video’s, foto’s en reacties

VLISSINGEN – Zesduizend deelnemers, nog veel meer mensen langs de kant van de weg. Colours by the Sea is zaterdag 7 juni voor de tweede keer gehouden, maar is nu misschien al het gezelligste en vrolijkste evenement van Vlissingen. Wij hebben wat video’s, foto’s en reacties bij elkaar gezocht.

Foto’s: Oorlog en bevrijding in Vlissingen

VLISSINGEN – Vlissingen is één van de zwaarst getroffen gebieden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tot en met 4 mei plaatsen we iedere dag een Vlissingse foto van de oorlog of bevrijding op onze Facebookpagina. Bekijk hier alle foto’s op een rij.

Vooruitblik: Vlissingse evenementen in 2014

VLISSINGEN – Over een week of drie gaat met het Bevrijdingsfestival het Vlissingse festivalseizoen van start. Het hart van de meeste festivals en evenementen is het Bellamypark. Wij hebben wat foto’s van vorig jaar onder elkaar gezet. Om alvast in de stemming te komen.

5 videoclips die in Vlissingen zijn opgenomen

VLISSINGEN – Vlissingen is ook volgens verschillende muzikanten een mooie stad. Er zijn verschillende liedjes over gemaakt en sommige bands nemen zelfs een videoclip op in Vlissingen. Wij hebben er vijf voor je onder elkaar gezet.