Ik ben Vlissingen

Helge Prinsen start met @ikbenvlissingen

VLISSINGEN – Elke week vertelt een Vlissinger over de stad op het twitteraccount @ikbenvlissingen. Maandag 8 september trappen we af met Helge Prinsen.

Korte introductie. Wie ben je, wat doe je?

Ik ben sinds tweeënhalf jaar werkzaam als zelfstandig presentator, dagvoorzitter, debatleider en mediatrainer. Mijn feitelijke beroep is docent Nederlands: tot halverwege de jaren negentig heb ik lesgegeven op de Hogeschool Zeeland. Dat combineerde ik aanvankelijk nog met mijn baan als verslaggever/presentator bij Omroep Zeeland. Mijn hobby’s zijn films kijken, lezen en wandelen (in willekeurige volgorde). 

 

Wat heb je met Vlissingen?

Vlissingen, de stad waar ik ben geboren en getogen,  is een grote liefde van me. Nooit zal ik ergens anders willen wonen. Het is een havenstad met de bijbehorende directe en rauwe mentaliteit. En daar hou ik van. 

 

Wat voor updates kunnen we verwachten op Twitter?

In de week dat ik voor @ikbenvlissingen twitter, wil ik dagelijks Vlissingers die ik vaak op straat of in winkels tegenkom maar die ik nog nooit heb gesproken, kort interviewen/fotograferen en hen vragen wie ze zijn en wat ze van Vlissingen vinden. 

 

 

Benieuwd naar het verhaal van Helge? Volg het twitteraccount @ikbenvlissingen. Geen Twitter? Volg haar updates via onderstaande box.

Ik ben Vlissingen

Wil je als Vlissinger ook een week over de stad vertellen? Kijk hier voor meer informatie. Geef je op via ikben@hartvanvlissingen.nl