algemeen

5 videoclips die in Vlissingen zijn opgenomen

VLISSINGEN – Vlissingen is ook volgens verschillende muzikanten een mooie stad. Er zijn verschillende liedjes over gemaakt en sommige bands nemen zelfs een videoclip op in Vlissingen. Wij hebben er vijf voor je onder elkaar gezet.

De Niro – Flushing Boulevard
Misschien heeft De Niro met Flushing Boulevard wel het bekendste nummer over Vlissingen. Hoewel het liedje -en dus ook de beelden uit de videoclip- vijftien jaar oud zijn, blijft het leuk om naar te kijken. Kijk toch eens hoe de boulevard is veranderd.

MoBunk – Flushing Sun
Het nummer Flushing Sun van MoBunk is recenter. Ook deze clip is op en rond de Vlissingse boulevard opgenomen. Leuk om direct na de clip van de Niro te bekijken.

Bløf – Liefs uit Londen
Liefs uit Londen betekende de grote doorbraak voor Bløf. Dat heeft ongetwijfeld met de videoclip te maken. Zoveel Vlissingen in een muziekclip is natuurlijk een garantie voor succes. Ook de clip bij het nummer Aan de kust  bevat veel Vlissingse beelden.

U2 – A Sort Of Homecoming
Zelfs U2 is naar Vlissingen afgereisd voor beelden van Vlissingen bij de clip van het lied A Sort Of Homecoming. De clip hebben we eerder al op Facebook geplaatst. Vanaf 3:25 zie je een stukje Vlissingen.

Kill Ferelli – Dance With Me
Ook beginnende bandjes nemen graag een clip op in Vlissingen. De band Kill Ferelli is daar een voorbeeld van. De bandleden vonden de Timmerfabriek de perfecte locatie voor het opnemen van een clip. Het resultaat: