uitgaan

Feest met foodtrucks, eetkraampjes, acts en barretjes: Cuisine Machine maakt zich op voor jubileumeditie

Cuisine Machine maakt zich klaar voor alweer de vijfde editie. Het feest met foodtrucks, eetkraampjes, acts en barretjes vinden we dit jaar wel op een nieuwe locatie: de Lasloods.

Maar wees niet bang, hier kunnen we net zo’n culinair festijn verwachten als eerdere  jaren bij de Machinefabriek.  Met een eerdere aftermovie worden we alvast lekker gemaakt voor de komende editie.

Dit jaar vind je oude vertrouwde namen in de fabriekshal, maar doen er ook nieuwe lokale restaurants en cateraars mee, zoals Kale & de Bril uit Goes. Natuurlijk zijn er ook deelnemers van iets verder weg. Zo kun je deze editie genieten van bijvoorbeeld Limburgs zoervleisj, inktvis en stoofgerechten.

Ook voor muziekliefhebbers is er genoeg komend weekend in de Lasloods. Over vier dagen verspreid komen er zo’n 40 acts: van coverbands tot dj’s en er is zelfs een trommel-workshop. Ook dit jaar ontbreekt Convoi Exeptional niet, inmiddels dé huisband van Cuisine Machine.

Alle deelnemers, acts en praktische informatie vind je op de website van Cuisine Machine. Behalve Cuisine Machine is er veel meer te doen deze maand!  Alle evenementen vind je in dit overzicht.