algemeen uitgaan

Eten, drinken, feesten en een rondje in de botsauto’s: dit is het programma voor Las Fiestas

Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 april wordt met Las Fiestas het Vlissingse festivalseizoen geopend in de Lasloods. Las Fiestas is in het leven geroepen door de organisatoren van Cuisine Machine dat in juni plaatsvindt. Ben je van plan naar het Las Fiestas te gaan? Dit is het programma.

Las Fiestas wordt op vrijdagmiddag in La Cantina geopend door Woodworks. Het festival is opgedeeld in vijf zones: in ‘la cantina’ zijn verschillende feestjes, zoals de opening vrijdagmiddag door Woodworks, maar ook een superbingo, salsa night en bierproeven.

Van botsauto’s tot kinderdisco

Fans van botsauto’s moeten zeker bij La Kermesa zijn. Het hele weekend botsautoparty’s, maar ook oktoberfest, een retro hardcore party. Op zondagmiddag is het dag van de kermiszanger met niemand minder dan Zanger Alwin.

La Taverna Holandesa is de plek voor oerhollandse gezelligheid. Met karaoke, pubuiz, bitterballen en voetbal kijken op zondag. De echte feestbeesten komen aan hun trekken in La Discoteca met een 90’s party, dansmuziekjes, disco night, maar ook een kinderdisco.

Wijnliefhebbers opgelet

Tot slot is er nog La Vinoteca, dé plek voor de wijnliefhebber. Er zijn verschillende proeverijen. Op vrijdagmiddag kun je bij Kaasvlinder terecht voor heerlijke kaas en worst.

Het programma van Las Fiestas
Het programma van Las Fiestas

Wil je nu vrijdagmiddag meteen op de ‘dansmuziekjes’ afstormen, maar weet je niet waar je zijn moet? Geen paniek, de organisator heeft een handige plattegrond gemaakt:

Programma Las Fiestas
Plattegrond Las Fiestas

Ook zo benieuwd hoe het er straks nu uit gaat zien? Hou dan zeker de Facebookpagina van Las Fiestas, maar ook Hart van Vlissingen in de gaten voor de laatste voorbereidingen. Deze foto is bijvoorbeeld al gedeeld op Las Fiestas. Gezellig hè?

Las Fiestas
Las Fiestas

Om binnen te komen bij Las Fiestas heb je een kaartje nodig. Op de website van Las Fiestas kun je kaarten kopen per dag of voor een heel weekend. Als het niet uitverkocht zijn er ook kaarten aan de deur te koop. Die zijn wel iets duurder dan in de voorverkoop.

 

Lees ook: Las Fiestas: nieuw Vlissings feest met foodtrucks, kermis, wijncafé, biergarten en live muziek