algemeen uitgaan

Kraak & Smaak, Martijn Fischer, Curbi en Deepend naar Bevrijdingsfestival, programma hoofdpodia compleet

De line up voor het hoofdpodium en Liberty Dance stage van het Bevrijdingsfestival in Vlissingen is rond. Voor het hoofdpodium heeft de organisatie onder meer Kraak & Smaak aan het programma toegevoegd. Op Libert Dance stage komen dj’s Curbi en Deepend.

Eerder heeft Bevrijdingsfestival Zeeland bekendgemaakt dat zangeressen Maan en Davina Michelle naar Vlissingen afreizen voor een optreden op het hoofdpodium op zondag 5 mei.

Hoofdpodium

De Duitse band Jamaran trapt het festival af met een flinke portie ska, latin, beats en afrobeat. Gevolgd door Davina Michelle, bekend van de hit Duurt Te Lang.

De ene zangeres wisselt de andere af: na Davina Michelle is het de beurt aan Maan. Zij is Ambassadeur van de Vrijheid en reist per helikopter langs verschillende festivals. Daarna staat het producerstrio Kraak & Smaak op het podium. Ze reizen met liveband af naar Vlissingen. Vervolgens staat de Belgische feestband Cookies and Cream op het podium. Martijn Fischer, vertolker van André Hazes sluit het festival af. Fischer zou je kunnen kennen van zijn rol in de film Bloed, Zweet en Tranen en de musical Hij gelooft in mij.

 

Liberty Dance Stage

Voor Liberty Dance Stage heeft Bevrijdingsfestival Zeeland meteen alle acts bekendgemaakt. Headliners dit jaar zijn de dj’s Deepend, Rene Amesz en Curbi.

Daarnaast staat er, zoals altijd, een mix van dj’s met internationale allure en Zeeuwse talenten klaar. Op het podium trapt een selectie dj’s van de Kunstbende af. Die worden gevolgd door een team van Zeeuwse dj’s: Roano, Janny Hosmin, DJ-S-Style, LPSTCK Soundsystem en E-volution. Daarna is het de beurt aan dj Rene Amesz uit Rotterdam. Vervolgens mag dj Deepend het Spuiplein aan het dansen krijgen. Dat lijkt een zekerheidje: hij draaide eerder al in grote discotheken op Ibiza, maar ook op festivals als Tomorrowland en Sziget.

Afsluiter van de dag op Liberty Dance Stage is DJ Curbi. Hij is nog maar 20 jaar en wordt nu al het nieuwe wonderkind van de elektronische muziek genoemd.

Het Bevrijdingsfestival Zeeland is meer dan alleen het hoofdpodium en Liberty Dance Stage. Het programma voor de andere podia wordt binnenkort bekendgemaakt en gepubliceerd op de website van het Bevrijdingsfestival.