algemeen Uit in Vlissingen

Las Fiestas: nieuw Vlissings feest met foodtrucks, kermis, wijncafé, biergarten en live muziek

De Lasloods wordt van 5 tot en met 7 april officieel geopend met Las Fiestas. Een feest met foodtrucks, kermis, een wijncafé, silet disco, dj’s, biergarten, livemuziek, een café, coctailbar en kindertuin.

Het feest in de Lasloods wordt georganiseerd door Louk Peperkamp en Marco Evenhuis, de organisatoren van Cuisine Machine. Dat festival wordt dit jaar ook voor het eerst in de Lasloods gehouden: van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni.

Voor ieder wat wils

De organisatoren willen met Las Fiestas voortborduren op de sfeer die tijdens Cuisine Machine is neergezet. Daar voert lekker eten de hoofdtoon. “Op Las Fiestas gaat het om feestelijkheid in de breedste zin van het woord”, aldus de organisatie in een persbericht.

Van speciaalbier tot botsauto’s

Peperkamp en Evenhuis vinden het lastig om nu al te melden wat mensen wel niet kunnen verwachten, maar benadrukken dat er voor alle smaken en leeftijden wat is. Zo kan er bijvoorbeeld speciaalbier geproefd worden in een oud bruin café, maar kun je ook een rondje in de botsauto’s doen.

Het volledige programma wordt op de website van Las Fiestas bekendgemaakt. Daar bestel je ook tickets voor een dag (vrijdag: 11 euro, zaterdag 13,50 euro en zondag 6 euro) of een heel weekend (21 euro).