algemeen

Een pot voor bij je plant: Pothuys en Start with Dirt versterken elkaar als buren in Walstraat

Koop je een plant bij Start with Dirt, dan kun je meteen een pot kopen bij Start with Dirt. De winkels vind je nu naast elkaar in de Walstraat. Handig toch?

Dani van ’t pothuys en Marjoleine van Start With Dirt zaten eerst met hun winkels in andere panden in Vlissingen. Marjoleine had haar winkel bij boekhandel ’t Spui en Dani zat in een pand in de Sint Jacobsstraat. De dames merkten dat ze elkaar nog meer konden versterken. Toen twee panden, waaronder het voormalige pand van OP&TOP ZIJ in de Walstraat leeg kwamen te staan, grepen Dani en Marjoleine hun kans.

Dani van ’t pothuys

Bij ’t Pothuys vind je behalve potten ook andere woonaccessoires, zoals meubels, kaarsen en wanddecoraties. Dani heeft haar nieuwe winkel zelf ingericht en ontworpen. “Dat is in eerste instantie niet mijn werk, maar ik denk heel graag mee over woninginrichting omdat ik het zo leuk vind!”

’t pothuys in Vlissingen

Voor wildboeketten en planten moet je dus een deurtje verder zijn bij Marjolein. Ze heeft allerlei planten staan, van grote kamerplanten tot kleine cactussen en ze is ook gespecialiseerd in uitvaartboeketten.

Marjoleine van Start with Dirt.