algemeen uitgaan

Dit is er op Koningsdag te doen in Vlissingen

Leve de Koning. Hoezee! Hoezee! Hoezee! Op vrijdag 27 april viert Vlissingen de verjaardag van Koning Willem-Alexander. Weten wat er te doen is in de stad? Wij hebben dit overzicht voor je gemaakt.

Rommelmarkt

Natuurlijk kun je vrijwel de hele dag koopjes zoeken op de rommelmarkt in de Walstraat, Lange Zelke, Spuistraat en Oude Markt. Weten op welke plekken je je kleedje mag leggen om spullen te verkopen? De gemeente Vlissingen heeft vorig jaar het volgende kaartje gemaakt.
LET OP: DIT JAAR IS HET OOK WEEKMARKT. OP HET TERREIN VAN DE WEEKMARKT (SPUISTRAAT/LANGE ZELKE) IS HET NIET TOEGESTAAN OM SPULLEN TE VERKOPEN VOOR DE VRIJMARKT.

Oranjeconcert

Om 10.00 uur geeft Koninklijke Harmonie Ons Genoegen een Oranjeconcert in de Sint Jacobskerk. Het concert duurt ongeveer drie kwartier. Daarna houdt burgemeester Bas van den Tillaar een toespraak.

Podium Walstraat Zuid

Ook dit jaar staat er weer een podium bij café Vanuus en The Flying Scotsman. Met optredens van Radio Geranium, The Shoals Connection en Sixties Revolution. Van ongeveer 12.00 tot 22.00 uur kun je van de optredens genieten.

Groove to Chill

Bij de Timmerfabriek zijn ze weer klaar voor een nieuwe editie van Groove to Chill. Van 21.00 uur tot in de kleine uurtjes. Toegang gratis.

Kroegenganzenbord

Hou je wel van een spelletje? En een potje bier? Dan moet je zeker meedoen met Kroegenganzenbord. Levend ganzenbord langs kroegen op het Bellamypark en aan de Nieuwendijk. Inschrijven kan om 13.00 uur bij café de Concurrent en is gratis.

 

Speeltuin de Oude Stad

Van 14.00 tot 18.30 uur kunnen kinderen zich vermaken bij Speeltuin de Oude Stad. Op het programma o.a.: touwtje trekken, blikgooien en eendjes vissen.