Winkels in Vlissingen

De nieuwe winkel van OP&TOP ZIJ is één zomers geheel

Als je één stap binnen zet in het nieuwe pand van OP&TOP ZIJ aan de Lange Zelke ben je gelijk vergeten dat voorheen Kruidvat in het pand zat. Sinds maart is de winkel open. Je herkent het niet meer terug!

Eigenaresse Carla Willemse heeft haar nieuwe winkel omgetoverd tot een waar shopparadijs met een aantal nieuwe merken zoals Zusss, Kyra & Co en Fabienne Chapot.

“Een luxeprobleem, maar het pand in de Walstraat werd na 12 jaar echt te klein. De laatste tijd gebeurde het te vaak dat klanten een tijd moesten wachten om bijvoorbeeld te passen. Soms liepen er zelfs klanten weg omdat het te druk was. Dat is natuurlijk het laatste wat je wilt. Toen dit pand vrijkwam, heb ik gelijk de stoute schoenen aangetrokken en gebeld!“

Ruimer en meer paskamers

“De nieuwe winkel is veel ruimer en niet onbelangrijk: we hebben nu meer paskamers. De vrolijke paskamerdeuren tikte ik op de kop bij tweedehandszaken. Met een likje verf erover is het een leuk, zomers geheel.

“Het belangrijkste voor mij is dat mensen zich thuisvoelen in de winkel. Echt dat huiskamergevoel. Persoonlijke aandacht is daarom ook heel belangrijk. Zo’n 70% van onze vaste klanten ken ik persoonlijk. Dat is heel leuk omdat je iemand dan beter kunt helpen. Het is gaaf dat we zoveel Vllissingse vrouwen als vaste klant hebben. Maar ze komen zelfs speciaal uit Middelburg en Goes naar onze winkel!“

Zin om te shoppen? De winkel is elke maandag tot en met zaterdag open. Als je het lastig vindt om zelf kleding bij elkaar te zoeken helpt OP&TOP ZIJ je (gratis) met kleur- en stijladvies.