Overnachten in Vlissingen

Overnachten in Vlissingen: bij HOTELdeBEAUTEL voel je je thuis

In Vlissingen kunnen we nooit genoeg hotels hebben voor toeristen toch? Dat dachten Anna en Reinoud ook: eigenaren van Brasserie Jong aan de Nieuwendijk. Vanaf volgend weekend slapen de eerste gasten in HOTELdeBEAUTEL aan de Lombardstraat, tussen de Nieuwstraat en Nieuwendijk.

“Voor mij is het altijd een droom geweest om een hotel te beginnen”, vertelt Anna. “Toen deze ruimte, grenzend aan onze brasserie vrijkwam, grepen we onze kans. Het was één grote ruimte dus we zijn echt vanaf nul begonnen. Maar dat is ook wel weer heel leuk want zo is het precies naar onze zin. Tijdens de verbouwing zijn resten van het Vlissingse begijnhof uit de Middeleeuwen tevoorschijn gekomen. Deze muur hebben we zo gelaten dus je kan het ook nog echt zien.”

Niet één kamer is hetzelfde

Het hotel heeft vier kamers, later komt er nog een vijfde bij. Niet één kamer is hetzelfde en ze hebben allemaal leuke, grappige details. “Anna houdt erg van vintage en interieur, dus zij heeft alles bij elkaar gezocht voor de inrichting”, vertelt Reinoud. “Ook houden we allebei van honden dus die komen ook veel terug, op het kitsche af. Maar het past allemaal mooi bij elkaar”, lacht hij.

Anna en Reinoud willen dat de gasten zich echt thuis voelen in HOTELdeBEAUTEL, dus elke kamer heeft goede bedden van Auping, gasten krijgen ontbijt op de kamer en er hangt een huiselijke sfeer. Uiteraard kunnen gasten ook eten in de brasserie, waar Reinoud voornamelijk te vinden is. Anna gaat zich meer richten op het hotel. Voor meer info en prijzen, kijk op de website van HOTELdeBEAUTEL.