Eten en drinken in Vlissingen

It’s Burger in Vlissingen: jouw favoriete hamburger thuisbezorgd

Op een drukke avond bakt Marie-Clarie aan de lopende band zo’n 100 hamburgers bij It’s Burger. Ze kent alle 22 hamburger varianten uit haar hoofd! Sinds maart heeft de vroegere Smulpaap in de Hobeinstraat een nieuwe eigenaar.

Hans kreeg begin maart de sleutel en een week later ging het hamburgerparadijs al open. “Ik woonde met mijn gezin op de Veluwe. We vonden Vlissingen elke keer zo mooi als we hier langsreden op de terugweg van vakantie. Sinds 2004 wonen we met veel plezier in Souburg en sinds maart hebben we deze zaak.


Ik heb eigenlijk altijd in de horeca gewerkt. Ben ermee opgegroeid. Heb al van alles gedaan. Zo heb ik een aantal jaar in Irak en Afghanistan gewerkt op een militaire basis om de militairen en bezoekers van eten te voorzien. Dat ging via een contract met Defensie.

Naast dat we hier veel hamburgers verkopen, zijn we ook een frietzaak. Zoiets bestond eigenlijk niet in Vlissingen dus daar zag ik wel een gat in de markt”, vertelt Hans. Ze verzinnen alle broodjes zelf. Elke drie maanden is er een speciale hamburger. Dat is nu de Mediterraanse hamburger. Marie-Claire kan precies zien waar de bezorgers uithangen en stemt daar haar bakschema op af.

“Belangrijk natuurlijk, want we het laatste wat we willen is mensen koud eten brengen.” En helemaal ideaal: It’s Burger heeft een eigen app. Met één druk op de knop maak je je bestelling en kun je gelijk betalen. Met een beetje geluk staan de bezorgers daarna snel op je stoep 🙂 Op dinsdag is It’s Burger gesloten. Bestellen bij It’s Burger kan via hun website. Daar vind je ook de verdere openingstijden.