algemeen uitgaan

Dit zijn de evenementen in september in Vlissingen

After Summer Festival, Film by the Sea en Strandcross. Er is weer genoeg te doen de komende maanden in Vlissingen. Wij hebben de evenementen voor je op een rij gezet.

Stadsbarbecue

Zaterdag 2 september, café ’t Archief

Bij cafe ’t Archief op de Kleine Markt wordt zaterdag 2 september vanaf 16.00 uur een stadsbarbecue gehouden. Fan van Johnny Cash? Dan moet je zeker naar de barbecue komen, want de Def Americans treden op. Let op:vol=vol.

 

Film by the Sea

8-17 september, Cine City

Film by the Sea is inmiddels niet meer weg te denken uit Vlissingen. Een festival met zo’n 45.000 bezoekers per jaar waar de stad trots op kan zijn. Blijf via de website van Film by the Sea op de hoogte van het programma. Op 8 september is de galapremière en zullen er weer flink wat BN’ers in Vlissingen te vinden zijn.

 

We Love College Beachparty & BBQ

Vrijdag 8 september, Pier7

Barbecueën bij zonsondergang en dansen op muziek van de dj’s Duck My Sick, Sarien, Mind Away & Toby Vogel. Vrijdag 8 september is het We Love College Beachparty mét een barbecue. Het feest is gratis, voor de barbecue betaal je een tientje. Opgeven voor de barbecue en meer informatie over We Love College op de website van We Love College.

 

Open Monumentendag

Zaterdag 9 september, Vlissingen

Altijd al een kijkje willen nemen in de Oranjemolen, Fort Rammekens of bij het Gemeentearchief? Het kan op Open Monumentendag. Bekijk de lijst met monumenten en activiteiten op de website van Open Monumentendag.

 

After Summer Festival

Zaterdag 9 september, Machinefabriek

De eerste editie van het After Summer Festival wordt gehouden op zaterdag 9 september in de Machinefabriek, van 15.00 tot 1.00 uur. Er zijn twee podia met dj’s als Dyna, Freddy Moreira, Johnny500, Zefanio en Sam Blans. Tickets kun je ook online kopen of aan de deur.

 

Yentl en de Boer

Dinsdag 12 september, CCXL Theater

Je hebt ze vast al eens gezien bij RTL Late Night of Opium TV. Of misschien ken je ze wel van het nummer Ik heb een man gekend, waarmee het duo de Annie MG Schmidt prijs won. Dinsdag 12 september staan Yentl en de Boer in het CCXL Theater. Meer info en tickets via de website van het CCXL Theater.

 

Open dag manage Scheldestad

Zaterdag 16 september, manege Scheldestad

Altijd al eens willen kijken bij manege Scheldestad in de Gerbrandystraat? Dat komt mooi uit, want op zaterdag 16 september is het open dag. Naast verschillende demonstraties is er ook een meet and greet met vlogger Romy Oudshoorn.

 

Michelle David & The Gospel Sessions

Zondag 17 september, CCXL Theater

Fans van gospel opgelet! Michelle David & The Gospel Session hebben al op festivals als Lowlands, Into The Great Wide Open en North Sea Jazz gestaan. Op zondag 17 september reizen ze af naar Vlissingen om op te treden in het CCXL Theater. Tickets en meer info op de website van CCXL.

 

We Love College

Vrijdag 22 september, ’t Vooronder

8 september een feestje van We Love College op het strand, zaterdag 22 september een feestje bij ’t Vooronder, naast het Arsenaal.

 

Whisky by the Sea

Zaterdag 23 september, Arsenaal Theater

Hou je van een goed glas whisky? Dan moet je op zaterdag 23 september zeker een kijkje nemen bij Whisky by the Sea. De jaarlijkse whisky-proeverij in het Arsenaal Theater.

 

BitterBal

Zaterdag 23 september, ’t Vooronder

Voor dé Hollandse meezingavond moet je op zaterdag 23 september bij ’t Vooronder zijn. Dj’s en zangers verzorgen het programma, dat om 21.00 uur start. Zing mee met hits van Frans Bauer, André Hazes en Jan Smit, sluit aan in de polonaise en prik een bitterbal mee.

 

Rommelroute Bossenburgh

zaterdag 23 september, Bossenburgh

Op zaterdag 23 september, tijdens Burendag, is er een rommelroute in Bossenburgh. De rommelroute start/eindigt in Slangenburg. Naast de rommelroute is er live muziek en er staan verschillende foodstands.

 

Andermans Veren Live!

Zaterdag 23 september, theater de Wegwijzer, Ritthem

Ben je nog niet in theater de Wegwijzer in Ritthem geweest? Dan is zaterdag 23 september misschien wel een mooie gelegenheid. Theatercollectief Andermans Veren Live! treedt op. Juweeltjes van het Nederlandse theaterlied worden gespeeld. Denk aan nummers van Boudewijn de Groot, Ramses Shaffy en Het Goede Doel

Opening Amore en THNKS

Zaterdag 23 september, Walstraat

Misschien heb je het al gezien; sinds kort hebben Amore Bruidsmode en THNKS! Wedding & Eventstyling een winkel in de Walstraat (nr. 50). Op zaterdag 23 september is de opening met workshop, foodtruck en een lovetruck.
Van 22 tot 24 september is ook het openingsweekend van MOOI parfumerie in de Lange Zelke met winacties en aanbiedingen.