algemeen

Vlissingen evenementenstad: dit is er in juli te doen

Wat is er in juli in Vlissingen te doen? We hebben de evenementen voor je op een rij gezet.

Circus

Vrijdag 30 juni tot en met zondag 9 juli

Er komt een heus circus komt naar de stad! Op de boulevard om precies te zijn. Vóór en tijdens Festival Onderstroom kun je de voorstellingen van Cirque Pardi bezoeken: acrobaten, vuur en spectaculaire optredens! Prijzen, tijden en meer info vind je op de website van het festival.

Festival Onderstroom

donderdag 6 tot en met zondag 9 juli, Boulevard

Straattheater, muziek en dans. Dat kan maar één ding betekenen: Festival Onderstroom is weer in town!  Het festivalhart is net zoals vorig jaar op de boulevard, bij hotel Britannia. Straattheater is op zaterdag 8 juli in de binnenstad en op zaterdag 8 en zondag 9 juli op de boulevard. Kijk het hele programma, kaartjes en het blokkenschema op de website van Festival Onderstroom.

 

Kermis

Vrijdag 14 juli tot en met zondag 23 juli

De kermis in Vlissingen is dit jaar van vrijdag 14 juli tot en met zondag 23 juli. Op donderdagavond 20 juli wordt rond 22.30 uur vuurwerk afgestoken voor de kust bij de Oranjedijk. Op vrijdagmiddag 14 juli kun je voor 1 euro met een ritje mee.

 

Summermarket by the Sea

2, 9 en 30 juli, Bellamypark

Wegens succes verlengd: de zomerse zondagmarkt op het Bellamypark. Op bovenstaande dagen kun je van 12.00 tot 18.00 uur naar het Bellamypark voor lekkernijen, streekproducten en unieke koopjes. Wil jij met een kraampje op de Summermarket staan? Schrijf je hier in. Ook op 6, 20 en 27 augustus en 3 september wordt de zomermarkt georganiseerd.

 

Eten in de Timmerfabriek met chefkok Louws

Donderdag tot en met zondag in juli, augustus en september

Chefkok Michel Louws heeft gekookt voor sterrenrestaurants als De Librije in Zwolle en ’t Veerhuys in Wolphaartsdijk, is aan de andere kant van de wereld een beroemdheid, maar is deze zomer gewoon in Vlissingen te vinden waar hij het lekkerste eten voor je kookt. De Timmerfabriek is omgetoverd tot een culinaire hotspot met gezellige lange tafels. Michel Louws bereidt vooral gerechten met lokale ingrediënten. Meer informatie en reserveren kan op de website van de Timmerfabriek.

 

 

Zomerboulevardmarkt

Zondag 23 juli, boulevard

Koopjes scoren op de boulevard tijdens de zomermarkt van 10.00 tot 17.00 uur!

Markt op de boulevard in Vlissingen, foto: Sonja Contant