Eten en drinken in Vlissingen

Steaks & burgers bij 1618 op het Bellamypark

Alle vleesliefhebbers opgelet! We hebben een nieuwe aanwinst op het Bellamypark: 1618 Steaks & Burgers. Een stoer ingericht restaurant waar je kunt smullen van de beste steaks & hamburgers.

Fred en Steff van 1618
Fred en Steff van 1618

Steaks, hamburgers en vis bij 1618

1618 wordt gerund door vader Fred en zoon Steff. Ze zijn ook eigenaar van restaurant de Beurs.
“Dit restaurant is voor de stoere man die van goed en lekker vlees houdt. We hebben steaks en hamburgers op de kaart, maar ook vis. Uiteraard zijn vrouwen ook gewoon van harte welkom”, lacht Fred. “1618 is voor iedereen die van lekker eten houdt.”

“Sinds 2009 hebben we een aantal horecazaken gehad in Vlissingen. Het Nollehoofd, Fredsons en de kiosk bij de Coosje Buskenstraat. Die hebben we allemaal verkocht en toen zijn we de tapas in de Beurs begonnen. Vorig jaar zagen we dit pand te koop staan en we zagen het wel voor ons hier!”, vertelt Fred. 1618 is binnen vier weken helemaal verbouwd en het eindresultaat mag er zijn!

1618 in Vlissingen

Inspiratie uit Spanje

“Dat het steaks & burgers moesten worden wisten we al vrij snel”, zegt Stef. Voor inspiratie zijn we in allerlei steden geweest, zelfs in Spanje. We hebben ook heel veel kaarten bekeken. Samen met een architect zijn we tot dit concept gekomen. Stoer, maar wel toegankelijk voor iedereen.”

1618 Steaks en burgers

Vanaf aanstaande zondag gaat 1618 van 10.00 uur tot ‘s avonds open (sluit). 7 dagen per week. Je kunt vier keer per week onbeperkt spareribs, burgers en sliptong krijgen voor 16,18 euro. Check de Facebookpagina of website voor het hele menu!

En mocht je je afvragen wat 1618 betekent? Het zijn simpelweg de huisnummers van het Bellamypark.