algemeen Uit in Vlissingen

Jammie! Dit kun je eten en drinken op Cuisine Machine

Whoohoo! Het smakelijkste weekend in Vlissingen staat voor de deur: het vierdaagse festival Cuisine Machine in de Machinefabriek. Benieuwd wat je er kunt eten en drinken? Een overzicht!

Kom in de stemming voor Cuisine Machine

Maar het is eerst tijd voor een filmpje! Om alvast in de stemming te komen:

Risotto!

Onze favoriet van vorig jaar: Castafiore. De lekkerste risotto die wij ooit gegeten hebben. Mis je Castafiore dit jaar op Cuisine Machine? Geen paniek, in september opent de risotteria van Castafiore op het Bellamypark.

 

Pizza!

Niet zomaar pizza, maar pizza uit een houtoven. La Picolla Italia, misschien heb je er weleens gegeten op de Dam in Middelburg staat dit jaar ook op Cuisine Machine. Het water loopt ons al in de mond.

 

 

Scheermessen!

Of mesheften, ook goed. Naast mesheften staat Ricardo de Nooijer op Cuisine Machine met gerookte en gebakken tong, gerookte zalm, kibbeling, haring en vissoep. We hebben geen foto kunnen vinden van de mesheften van Ricardo. Maar amai, we krijgen er wel heel veel zin in.

 

Taartjes!

Hoi Cake Dealer van Honey Pie. Wat fijn dat je weer even in Vlissingen bent met je lekkere taarten!

 

Crêpes!

Nog meer zoetigheid op Cuisine Machine met de crêpes van Holy Crêpes (ze verkopen ook hartige crêpes hoor!).
De crêpes in de vorm van een wrap zijn biologisch en gemaakt van lokale ingrediënten.

 

Surinaams!

Liefhebber van Surinaamse, Indische en Javaanse hapjes? Ga op zoek naar dit houten karretje van Toko San en alles komt goed 😉

 

 

IJs!

Ice, ice baby! Misschien heb je de kar van Puur IJs al eens in de buurt gezien. Natuurlijk ontbreken ze niet op deze editie van Cuisine Machine met hun Zeeuwse boerderij ijs. Lekker als toetje of gewoon tussendoor natuurlijk!

 

Vietnamees!

Van Brugge naar Vlissingen. The Taste of Asia Streetfood komt met Vietnamese hapjes. Lekkerrrrr.

 

 

Fromage!

Deze Fransman is al met zijn foodtruck in Vlissingen gesignaleerd! Zoek hem op voor friet, kaas en kip. Zo ziet zijn vrolijke wagen eruit:

 

Wafels!

De wafelwagen van Oyya is ook helemaal van Brugge naar de Vlissingse Machinefabriek gereden. Een begrip in België en na dit weekend vast ook in Zeeland.

 

Een bericht gedeeld door oyya (@oyya.be) op

 

Meer, meer, meer

Dit is slechts een kleine selectie van de foodtrucks die je dit weekend op Cuisine Machine ziet. Bekijk het volledige overzicht van deelnemers en het programma op de website van Cuisine Machine. Deze deelnemers heeft Cuisine Machine al voorgesteld: