Winkels in Vlissingen

Streetwear en vinyl gouden combinatie voor Ray’s Boutique

Op zoek naar unieke mannenkleding? Of misschien naar een nieuwe of tweedehands lp? Bij Ray’s Boutique in Vlissingen verkopen ze het allemaal.

Vincent en Jaap van Boven van Ray's Boutique
Vincent en Jaap van Boven van Ray’s Boutique

We gingen experimenteren met platen, dat bleek zo’n succes dat we naar een groter pand moesten verhuizen.

Jaap en Vincent runnen al ruim een jaar Ray’s Boutique in de Sint Jacobsstraat. “Het is een combinatie die je bijna nergens anders ziet”, vertelt Vincent. Veel Vlissingers kennen Jaap en Vincent nog van de X-Ray. “Op een gegeven moment gingen we experimenteren met de verkoop van platen”, legt Jaap uit. “Dat bleek zo’n succes, dat we wel naar een groter pand moesten verhuizen.”

Ray's Boutique in Vlissingen

Toch draait het bij Ray’s Boutique vooral om de kleding en schoenen. “Je vindt bij ons vooral streetwear. Kleding en schoenen van merken als Obey, Carhartt, Reef, Vans, OnTour, Dickies en Deus. Het zijn de merken die je niet zo snel bij een andere winkel of bij een keten vindt.”

 

Ray's Boutique in Vlissingen

Pink Floyd en Abba

De combinatie kleding en vinylplaten blijkt aan te slaan. Jong en oud weet de weg naar Ray’s Boutique te vinden, maar ook mensen uit landen als België, Duitsland, Portugal en Italië hebben we als klant. Er is voor ieder wat wils. “We verkopen nieuwe en tweedehands platen in allerlei genres. Laatst was er iemand die een plaat van Pink Floyd én een plaat van Abba kocht”, vertelt Vincent.

Ray's Boutique in Vlissingen

Uit alles blijkt dat Jaap en Vincent muziekliefhebbers zijn. Aan de muur hangen portretten van artiesten en de etalage is zo gemaakt dat het ook als podium gebruikt kan worden. Benieuwd wat Ray’s Boutique allemaal verkoopt? Kijk eens op raysboutique.nl.