Eten en drinken in Vlissingen

Met een frietje of biertje genieten van het uitzicht bij De Punt

Vanaf december was het stil in het pand, maar sinds een week heeft De Punt een nieuwe eigenaar. We spraken met bedrijfsleider Lennard.

Eigenaar Lennard van de Punt in Vlissingen
Eigenaar Lennard van de Punt in Vlissingen

 

“Het is heel snel gegaan allemaal. Vorige week maandag hebben we de sleutel gekregen. We zijn toen als een gek gaan opruimen en verbouwen. Sinds begin april zijn we open en┬áhet was gelijk volle bak met dat mooie weer.”

 

Uitgifteluik

Op de kaart staat veel lekkers en er wordt zoveel mogelijk met verse producten gewerkt. De friet is vers, ze serveren huisgemaakt stoofvlees en het brood wordt gemaakt met zout uit de Oosterschelde. Daarnaast kun je ook fish & chips bestellen. Via het speciale uitgifteluik kun je deze ook afhalen en meenemen. Altijd handig als je bijvoorbeeld met de boot naar Breskens moet

 

Uitzicht over de Westerschelde

“De locatie is natuurlijk fantastisch”, vertelt Lennard. “De Zonnetrein stopt hier voor de deur dus je hebt een leuke aanloop. We hebben ook een dakterras waar je een mooi uitzicht hebt over de Westerschelde en de Oranjedijk. Daar bedienen we alleen niet want de trap is behoorlijk steil met een dienblad”, lacht Lennard.

Het uitzicht bij De Punt in Vlissingen
Het uitzicht bij De Punt in Vlissingen

Wat is de Punt toch een mooie plek in Vlissingen. Fijn dat het pand weer in gebruik is!