algemeen Uit in Vlissingen

Koningsdag 2017 in Vlissingen: dit is er te doen

Wat is er op Koningsdag in Vlissingen te doen? Wij hebben de evenementen bij elkaar gezocht en op een rij gezet. Mis je iets? Laat het ons weten, dan werken wij deze pagina bij.

Rommelmarkt Binnenstad

Rommelmarkt in Walstraat, Lange Zelke, Spuistraat, Oude Markt. Weten waar je precies mag staan om spullen te verkopen en waar je vuilcontainers vindt? De gemeente heeft het volgende kaartje gemaakt:

 

Koningsdagconcert

Ons Genoegen geeft om 10.00 uur op de Oude Markt het Koningsdagconcert. Bij slecht weer wordt het optreden in de Sint Jacobskerk gehouden.

 

 

Podium Walstraat Zuid

Inmiddels kunnen we wel van een traditie gesproken. Ook dit jaar staat er weer een podium bij café Vanuus en café the Flying Scotsman. Misty Basement, Blue Stuff en Fool Moon treden op. En daarna is er vast een gezellige after party in beide cafés.

Groove to Chill

Van 15.00 tot 23.00 uur, Groove to Chill in de Timmerfabriek, gratis entree. Meer informatie op de site van Groove to Chill. Check ook het event van Groove to Chill op Facebook.

Kroegenganzenbord

Hou je wel van een spelletje? En een potje bier? Dan moet je zeker meedoen met Kroegenganzenbord. Levend ganzenbord langs kroegen op het Bellamypark en aan de Nieuwendijk. Inschrijven kan om 13.00 uur bij café de Concurrent en is gratis.

Bellamypark

Op het Bellamypark zijn er verschillende optredens op de terrassen van Café Soif, Café Speyk, De Concurrent, De Dighter en Lungo Mare.

 

Speeltuin de Oude Stad

Van 14.00 tot 18.30 uur kunnen kinderen zich vermaken bij Speeltuin de Oude Stad. Op het programma o.a.: touwtje trekken, blikgooien en eendjes vissen.

Let op: Koningsdag wordt dit jaar niet in Paauwenburg gevierd, vanwege een tekort aan vrijwilligers.

Gruffalofeest

Gruffalo komt op Koningsdag naar Vlissingen. Je kunt met ‘m op de foto, er is Gruffalo knutselen en er zijn Gruffalo cakejes! Van 11.00 tot 15.00 uur bij Boekhandel ’t Spui.

Voorproefje Vlissingen Vintage

Rockabilly fans opgelet! Bij de Spoetnik op de Oude Markt wordt alvast een voorproefje voor Vlissingen Vintage gegeven. The Excello’s (video) en Jake Allen treden op. Van 13.00 tot 18.00, entree €10,-.

Koningsdag Vlissingen op de kaart

Dit zijn de evenementen rond Koningsdag in Vlissingen op de kaart: