algemeen Evenementen

Ook op de boot of in de auto kun je een film meepikken tijdens Film by the Sea

Ook dit jaar hoef je een film van Film by the Sea niet perse in de bioscoop te gaan kijken. Na het succes van 2020, kun je deze editie wederom een film vanuit een autostoel of op de Westerschelde Ferry kijken!

Tijdens het festival wordt de Machinefabriek omgetoverd tot drive-in bioscoop. In de hal staan ruim veertig auto’s waar je met z’n tweeën in plaatsneemt om van de film te genieten. Op 13, 14, 16 en 17 september worden verschillende films vertoond, waaronder Romeo + Juliet, Yesterday en Mamma Mia. Tickets kopen kan via de website van Film by the Sea.

 

Op de Westerschelde Ferry wordt tijdens de Drijf-Uit op vrijdag 17 en zaterdag 18 september twee keer per avond de film The Navigator (1924) vertoond. En natuurlijk kun je onderweg genieten van hapjes, drankjes en het allermooiste uitzicht. Met je toegangskaartje kun je de film nogmaals in de bioscoop bekijken als je deze avond bent afgeleid door het mooie uitzicht 😉 Ook voor dit evenement vind je meer info en tickets op de website van Film by the Sea.

 

De 23ste editie van Film by the Sea begint op vrijdagavond 10 september met de openingsfilm Ninjababy. De poster is dit jaar ontworpen door Rem van den Bosch. In die jury zitten dit jaar schrijver Jaap Robben, acteur Sabri Saad El Hamus, actrice en schrijfster Nhung Dam, regisseur Jan Verheyen en schrijfster Gerda Blees.