algemeen Winkels in Vlissingen

Online winkelen in Vlissingen: zo steun je ondernemers tijdens de lockdown

De coronatijd was al zwaar voor veel mensen met een eigen zaak. Afgelopen maandag werd het nog erger: premier Mark Rutte vertelde dat niet-essentiële winkels voor vijf weken de deuren moeten sluiten.

Maar gelukkig zijn er manieren om je favoriete ondernemers in Vlissingen te steunen. Bijvoorbeeld door online een bestelling te plaatsen en die te laten bezorgen. Wij hebben de mogelijkheden bij verschillende ondernemers voor je op een rij gezet. Denk dus twee keer na voordat je iets bij een grote webwinkel bestelt en denk ook aan de ondernemers in je eigen stad.

We proberen zo volledig mogelijk te zijn en hebben uitsluitend winkels genoemd die moeten sluiten. Eerder hebben we wel al de mogelijkheden om eten af te halen of te laten bezorgen op een rij gezet. En tijdens de eerste golf een overzicht van winkels in de winkelstraten. Een aantal winkels uit dat overzicht is nog wel open, zoals keurslagerij Gillissen, kaas- en notenwinkel Ongelooflijk Lekker, bakker Piet Daane en Repair Service. Die winkels worden als essentieel gezien.

Dit artikel wordt dan ook nog geregeld bijgewerkt. Heb je aanvullingen? Laat het ons weten, bijvoorbeeld via Facebook.

Black Rose

Bij kledingzaak Black Rose in de Sint Jacobsstraat kun je spullen uit de collectie bestellen, bijvoorbeeld door een berichtje via Facebook te sturen of een mail te sturen naar onderstaand adres.

Boekhandel ‘t Spui

Bij boekhandel ‘t Spui op de Oude Markt staat de bezorgfiets al klaar. Een bestelling plaatsen kan via de website van ‘t Spui, maar bellen of mailen kan ook.

Bruna

Bruna in de Walstraat kun je een bestelling plaatsen via Facebook, e-mail: bruna0881@brunawinkel.nl of telefonisch: 0118-440088.

Foto Verschoore

Een nieuwe camera nodig? Of spullen voor je camera? Of misschien een nieuwe televisie? Neem dan eens een kijkje in de webwinkel van Foto Verschoore. Via de mobiele app van Verschoore kun je foto’s af laten drukken. Die worden thuisbezorgd.

Gigi Moda

Kledingzaak Gigi Moda in de Walstraat bezorgt aan huis. Heb je iets gezien? Het handigst is om dan contact op te nemen via de Facebookpagina van de winkel.

 

The Glitch

Thuis aan het werk? Dan kan computerapparatuur zoals een tweede scherm handig zijn. The Glitch in de Walstraat staat voor je klaar. Op de website vind je informatie.

 

Jones just for men

Ook bij Jones just for men kun je gewoon blijven shoppen, ook al is de fysieke winkel dicht. Kijk eens op de Facebookpagina voor ideeën of ga meteen naar de webshop.

Manhattan

Zeven dagen in de week, 24 uur per dag is de webshop van Manhattan geopend. Je kleding bestel je online via de webshop en wordt thuisbezorgd.

Omoda

Tijd voor nieuwe schoenen? Op omoda.nl zie je de hele collectie en kun je jouw favoriete schoenen direct bestellen.

Jeans Inn

Nieuwe kleren nodig? Op de webshop van Jeans Inn bekijk je de collectie en kun je een bestelling plaatsen.

OP&TOP ZIJ

Ben je als vrouw toe aan wat leuke, nieuwe kleren? Dan ben je bij Carla van OP&TOP ZIJ in de Lange Zelke aan het juiste adres. Je kunt de collectie bekijken via Facetime. Zie je wat leuks, dan worden de geselecteerde items bij je thuisgebracht. Een afspraak maken kan via 06-11444752.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OP&TOP ZIJ (@opentopzij)

Mooi Parfumerie

Parfum, make up of iets van Rituals nodig? Dat bestel je vanuit je luie stoel bij Mooi Parfumerie in de Lange Zelke. Bestellen kan door te bellen naar 0118-856014 of te mailen naar vlissingen@mooi.nl. De parfumerie bezorgt het een dag later thuis.

Mrs. Marcos

Damesmodezaak Mrs. Marcos laat geregeld nieuwe kleding zien op social media. En wil je iets bestellen of passen? Dan komt Marije bij je langs.

Parfumerie Same

Parfumerie Same in de Walstraat bezorgt gratis in Vlissingen en Middelburg. Bestellen kan bijvoorbeeld via de website, telefonisch of via WhatsApp: 0639141601,

Patachou Mode

Patachou Mode op de Kleine Markt werkt aan een webshop, zodat kleding online te bestellen is. Tot die tijd is de winkel op verschillende manieren te bereiken.

Ray’s Boutique

De collectie van Ray’s Boutique in de Sint Jacobsstraat vind je op de website. Zie je iets leuks? Laat het Jaap en Vincent weten via xraystreetfashion@gmail.com. of stuur een bericht via Facebook Messenger.

Skids

De kinderkleding van Skids shop je ook gewoon online. Bezoek de webshop van Skids en je kleren worden thuis afgeleverd.

Smokeless Nederland

Een e-sigaret of spullen voor een e-sigaret bestel je net zo online via: smokelessnederland.nl.

Speelwoud

Speelgoed van Speelwoud in de Sint Jacobsstraat bestel je makkelijk via de webshop. Je hebt het dan later gewoon in huis.

Sportpoint de Bie

Sportkleding- en accessoires van Sportpoint de Bie in de Walstraat shop je ook gewoon online via de webwinkel.

Steketee Damesmode

Nieuwe dameskleding nodig? Kijk dan eens op de Facebookpagina van Steketee. Geregeld worden er foto’s van kleding geplaatst. Heb je interesse? Stuur dan een bericht via e-mail of Facebook.

 

Tof Conceptstore

Bij Tof Conceptstore kun je in de webshop een bestelling plaatsen. Het wordt dan later bij je thuisbezorgd.

 

‘t Pothuys

Kom je graag bij ‘t Pothuys in de Walstraat en wil je nog wat bestellen? Dani staat voor je klaar!

Wax Salon Vlissingen

Iets nodig uit de winkel van de Wax Salon in de Sint Jacobsstraat? Neem dan contact op via Facebook of bestel meteen in de webshop.