Eten en drinken in Vlissingen

Gezelligheid en lekker eten en drinken: Kust in Vlissingen voelt als een strandtent

Kust aan de Nieuwendijk voelt als een strandtent in de stad. De verschillende tafels en stoelen zorgen voor een vrolijk geheel. En met een goede kop koffie, een vers soepje, een flesje bier of een glas wijn, kun je heerlijk relaxen aan de…..kust!

Rixt en Aarnoud van Kust in Vlissingen
Rixt en Aarnoud van Kust in Vlissingen

Het moest Vlissingen worden

Rixt en Aarnoud zijn al jaren bevriend en runnen hun café/restaurant in mei alweer een jaar. “We komen hier allebei niet vandaan, maar het moest Vlissingen worden. We worden gewoon vrolijk hier van de zee, de rust en de mensen.”

Kust

Het bleek een goede zet. De eigenaren zien steeds meer vaste klanten terugkomen en ook Belgen komen graag bij Kust. “Op onze kaart staan verse sapjes uit de slowjuicer, homemade soep, salades, maaltijden en borrelplankjes met kaas en worst. In de zomer veranderen we de menukaart weer een beetje. Het meeste maken we hier zelf en proberen we lokaal in te kopen.”

Kust aan de Nieuwendijk in Vlissingen
Kust aan de Nieuwendijk in Vlissingen

Het is hier altijd anders.

Of het nou ontbijt, lunch of lekkere trek is, bij Kust zit je goed. Zeker als je van vintage houdt, want bijna alle meubels zijn tweedehands. Er staat zelfs nog een bartafel uit Cafe de Branding. Niets staat vast bij Kust. “We kijken van moment tot moment wat we aanpassen op de kaart of veranderen aan de inrichting, daarom is het hier altijd anders.”

Kust

Heb je op zondag zin in vers brood? Kust is afhaalpunt van In de Bakkerij Goes. Plaats je bestelling zaterdag vóór 12.00 uur op de website van In de Bakkerij en je kunt het op zondag afhalen!