Eten en drinken in Vlissingen

Thee en taartjes: een gouden combinatie voor Tilly Rose

“Drie jaar geleden zat ik op het terras bij het Sint Jacobscafé toen ik dit pand te huur zag staan. Ik dacht gelijk: dat is van mij! Een paar maanden later had ik de sleutel.”

Tilly Rose Vlissingen

Ook tosti’s en wraps bij Tilly Rose

“Het leuke aan een eigen zaak hebben, vind ik de vrijheid die je hebt. Begin volgend jaar veranderen we bijvoorbeeld de kaart weer. Ook de taartjes wisselen vaak, maar de worteltaart blijft favoriet dus die blijven we zeker maken.”
”Ik ben vroeger kok geweest en ik houd gewoon echt van eten. Veel mensen weten misschien niet dat we ook tosti’s en wraps verkopen naast onze taartjes. Er komen hier allerlei mensen, jong en oud en ook veel toeristen. We zien vaak dezelfde Belgen of Duitsers elk jaar terugkomen. Een mooier compliment kun je niet krijgen vind ik!’’

15129411_1225813257506421_6961045059945023313_o

Ik houd van Vlissingen en merk echt dat het opleeft.

‘Kon je de huur niet betalen in Middelburg?’ vroeg een klant toen ik drie jaar geleden begon. Maar ik ben niet voor niets in Vlissingen een zaak begonnen. Ik houd van Vlissingen en merk echt dat het opleeft, zeker de Oude Markt en de St. Jacobsstraat.’’
Zin in een high-tea of gewoon lekkere trek? Ga eens langs bij Tilly Rose! En nog een nieuwtje: vanaf begin volgend jaar gaan ze ook broodjes bezorgen voor bedrijven en grote groepen.