algemeen

Ondernemers in Vlissingen delen cadeautjes uit en jij maakt kans om te winnen!

Voor Sinterklaas- en kerstinkopen moet je natuurlijk in je eigen stad zijn. Het is leuk om cadeautjes te kopen, maar krijgen is ook niet verkeerd, toch? De winkeliers in Vlissingen spelen deze dagen voor Sinterklaas en Kerstman en geven cadeautjes aan het winkelend publiek.

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel! Ga naar Steketee Mode in de Lange Zelke, haal daar een deelnameformulier op en vul het in. Als je het vervolgens weer inlevert, speel je mee en maak je kans op een cadeau uit een winkel in Vlissingen. Een overzicht van de prijzen die beschikbaar zijn gesteld:

Wanneer weet ik of ik prijs heb?

Dat hoor je op zaterdag 4 januari tijdens de prijsuitreiking. Die vindt plaats in het kantoor van de Vlissingse Ondernemerscentrale in de Lange Zelke.

Het belooft een gezellige middag te worden met muziek en hapjes en drankjes rond het kantoor van de VOC en de voormalige Op=Op shop in de Lange Zelke. Als je op 4 januari voor minimaal € 25,- in de binnenstad besteedt, ontvang je een bon die je die dag je vanaf 15.00 uur bij het VOC kantoor in kunt leveren in ruil voor een klein Vlissings presentje.

Wat aan deze actie vooraf ging

Bij een cadeautje hoort natuurlijk inpakpapier. Dat papier is ontworpen door leerlingen van het Scheldemond College. Voor het ontwerp kwam er van alles aan te pas: verf, skeelers, fietsen, skateboards en zelfs een scootmobiel.

Op dinsdag 26 november werd het meterslange papier in stukken geknipt zodat de verschillende cadeaus ingepakt konden worden.

De ingepakte cadeaus zijn stuk voor stuk in de etalage gelegd van de voormalige OP=OP voordeelwinkel in de Lange Zelke. Daar liggen de pakjes tot begin januari. Op dat moment is één zo’n cadeau misschien wel van jou.