Evenementen

Vlissingen Wonderstad! Warme wintertent ook dit jaar weer op Bellamypark

In december hoef je niet alleen maar binnen achter de open haard te zitten, want in de stad staan weer gezellige activiteiten op de planning. Ook dit jaar staat de grote gezellige wintertent op het Bellamypark.

In de tent worden verschillende evenementen georganiseerd die onder de naam Vlissingen Wonderstad georganiseerd worden. Er wordt nog druk aan het volledige programma gewerkt, maar er zijn al wel een paar activiteiten bekend.

Jingle Bells Sing Along

Jingle Bells, Jingle Bells, Jingle al the waayyyyy. Op zaterdag 21 december kun je gezellig meezingen tijdens het meezingfeest Jingle Bells Sing Along. Neem je kerstmuts mee en laat je horen!

Een dag later, op zondag 22 december staat de wintertent vol zangkoren tijdens Winter Wonderland Korendag. Maandag 23 december is het quizavond en op Kerstavond kun je terug in de tijd want dan is het 90’s Xmas Eve Party.

Veerkampjes naar Vlissingen

En als je van bingo houdt of gewoon een avondje uit, dan kun je woensdagavond 18 december, meedoen met de kerstbingo met niemand minder dan de echte Veerkampjes!

Optreden van Dubbel D in de warme wintertent in 2017.

Meer informatie over de verschillende evenementen vind je op de website van Vlissingen Wonderstad. Komende dagen wordt de agenda aangevuld, dus houd de website in de gaten.