Winkels in Vlissingen

Zelfgemaakte woonspullen én een barbier: Rootwood en Sleazy Tiki Barbershop bundelen krachten

Stoelen van Alhambra, zelfgemaakte woonspullen, lampen uit de oude Hooizolder, én een barbier. Je vindt het allemaal bij Rootwood en Sleazy Tiki Barbershop in de Sint Jacobsstraat.

Willy van Rootwood en barbier John
Willy van Rootwood en barbier John

Samen maken we een mooi geheel als winkel.

“Ruim een maand geleden zijn we verhuisd omdat onze garage in de Torenstraat (bij Zeemanserve) te klein werd. Het bevalt heel goed. Nu heeft John de barbier ook zijn eigen stek. Onze samenwerking is super. We vullen elkaar goed aan, hij heeft zijn klanten en ik ook. Samen maken we een mooi geheel als winkel”, vertelt Willy, de eigenaar van Rootwood.

 

Willy van Rootwood
Willy van Rootwood

Een bakje koffie in een Alhambra-stoel

Barbier John: “Voor de feestdagen was het een gekkenhuis, zo druk! Te gek dat steeds meer mensen ons weten te vinden.” Natuurlijk mag je ook meekomen als je man, vriend, broer of vader geknipt wordt. Al is het alleen maar om met een bakje koffie in een Alhambra-stoel te zitten.

Barbier John
Barbier John

Spullen van aangespoeld hout

De materialen die Willy gebruikt, komen overal en nergens vandaan. “Zo bewaart de strandwacht Veere aangespoeld hout voor mij. Daar maak ik weer nieuwe producten van. Dat is toch geweldig?”

Rootwood
Wil jij een stukje strandhuis, een mooi uniek meubelstuk in je woonkamer of een nieuw kapsel? Breng dan zeker even een bezoekje aan Rootwood & Sleazy Tiki Barbershop. Barbier John is er op woensdag, donderdag en vrijdag van 12 tot 17.00 uur. Vrijdagavond en zaterdag op afspraak.