algemeen Eten en drinken in Vlissingen

Lekkerbekken opgelet! Het zomerrestaurant in de Timmerfabriek is geopend

Voor het vijfde jaar op rij is de Timmerfabriek omgetoverd tot zomerrestaurant. Sinds donderdag 27 juni hebben chef Michel Louws en gastvrouw Marianne van Ombergen hun keukenpaleis in de Timmerfabriek waar je de hele zomer lang van donderdag tot en met zondag aan kunt schuiven.

Zomerrestaurant in de Timmerfabriek in 2016

Dit jaar kiest Louws ervoor hoogtepunten van de afgelopen jaren te serveren, nieuwe culinaire innovaties met een nieuwe wijnkaart. De gerechten op de kaart komen in vier gangen op de tafel voorbij, gemaakt om te delen met tafelgenoten. De chefkokĀ  kiest zoveel mogelijk lokale producten. Het menu wordt steeds vernieuwd, dus is telkens een verrassing.

Michel Louws komt uit Biggekerke en verdiende z’n culinaire sporen als sterrenchef bij ’t Veerhuis in Goes en later bij de prestigieuze Huka Lodge in Nieuw-Zeeland, het land waar chef Louws nog altijd woont. Toch komt hij elke zomer met veel plezier terug om te koken in de Timmerfabriek. Ook dit jaar wordt Louws bijgestaan door Remco Elshout en Wouter van Hees uit de keuken van de Timmerfabriek en chef Peter Whaley uit Londen.

Zomerrestaurant in de Timmerfabriek in 2016
Zomerrestaurant in de Timmerfabriek in 2016

Het zomerrestaurant in de Timmerfabriek is open van 27 juni tot en met 15 september 2019; donderdag t/m zondag vanaf 18:00 uur. Voor 49,50 euro krijg je per tafel 12 verschillende gerechten om te delen. Reserveren wordt aanbevolen en kan via de website van de Timmerfabriek.