Eten en drinken in Vlissingen Winkels in Vlissingen

Alles is Italië bij La Bella Cucina

Bongiorno! Als je bij La Bella Cucina in de Walstraat binnenstapt, waan je je echt in Italië. Hammen, olijven, worsten, kaas en maaltijden. Kijk je in de vitrine, dan loopt het water vanzelf in je mond.

Ik ga in Italië op zoek naar boeren die zelf olijfolie, wijn en kaas maken.

Eigenaresse José van La Bella Cucina
Eigenaresse José in de winkel/lunchcafé

 

Eigenaresse José nam de ruime winkel in de Walstraat een half jaar geleden over van Da Silvano. “Ik kreeg de kans om de winkel over te nemen en daar heb ik nog geen minuut spijt van gehad.

Echt Italiaans bij La Bella Cucina

Bijna alles wat met Italiaans eten en drinken te maken heeft, vind je bij La Bella Cucina, zoals pasta, risotto, balsamico, pastabloem, dolci (koekjes), limoncello, wijn, truffelchips, maar ook complete maaltijden. Vorige week was José nog in Italië om producten in te kopen. “Ik ga op zoek naar boeren die zelf olijfolie, wijn en kaas maken en die producten koop ik vervolgens in. Zo verkoop ik kwaliteit en zijn de producten bij La Bella Cucina exclusief.”

Er zit een ruime keuken in het pand waar José voor twee groepen kookles geeft. Ook organiseert ze in samenwerking met Castafiore workshops risotto maken. Voor een aantal data kun je je nog opgeven.
Bij La Bella Cucina kun je ook terecht voor vers belegde broodjes en een bakje koffie. Daar kun je in de winkel -en tevens lunchcafé- van genieten, maar je mag het ook meenemen. En geef je een keer feestje? La Bella Cucina verzorgt ook catering. Bekijk de menu’s op de website van La Bella Cucina.