Winkels in Vlissingen

Exclusieve sneakers nodig? Bij Sir Paul moet je zijn!

Zoek je schoenen waar niet heel Nederland mee loopt? Bij Sir Paul Sneakers in de Sint Jacobsstraat vind je bijzondere schoenen van o.a. Nike, Jordan en New Balance.

Sir Paul in Vlissingen
Sir Paul in Vlissingen

Eigenaar Paul is al meer dan tien jaar ondernemer. Met zijn winkel Sir Paul zit hij nu zo’n zes jaar in Vlissingen. “Een uit de hand gelopen hobby! Ik ben zelf gek van schoenen en zo is het eigenlijk een beetje gaan rollen.’’

 

Sir Paul trekt klanten uit heel Nederland

Omdat je bij Sir Paul exclusieve schoenen vindt, is de winkel ook buiten Zeeland een begrip. “Er komen regelmatig klanten uit bijvoorbeeld Amsterdam of Maastricht over de vloer. In grote steden zijn exclusieve schoenen binnen no-time uitverkocht. Hier gaat dat iets minder snel en zo komen ze bij ons terecht. Super leuk natuurlijk dat we klanten trekken uit heel Nederland.’’

Sir Paul in Vlissingen

 

Er zijn klanten die twee paar Nike Air Max kopen. Een paar om te dragen en een paar voor hun verzameling.

Bij sommigen gaat de liefde voor schoenen ver, heel ver. “Er zijn klanten die altijd twee paar bijzondere Nike Air Max kopen. Een paar om te dragen en een paar voor hun verzameling!”

Sir Paul in Vlissingen

 

Naast sneakers verkoopt Sir Paul ook kleding en caps. Ergens deze zomer wil Paul zelf een kledinglijn lanceren die ook in andere winkels komt te hangen. Ga naar de website van Sir Paul.