Eten en drinken in Vlissingen

Geniet van de Antilliaanse keuken bij Chupé Lembé in Vlissingen

Alle lekkerbekken verzamelen! Sinds anderhalve maand kun je in Vlissingen genieten van de Antilliaanse keuken bij Chupé Lembé op de Oude Markt.

Eigenaar Urven was eerst van plan om het restaurant in zijn woonplaats Goes te beginnen. Totdat het pand op de Oude Markt vrijkwam. De keuze was snel gemaakt.“Er wonen in Vlissingen namelijk veel mensen met een Antilliaanse achtergrond, dus dat is mooi meegenomen.’’

17016023_1322073854547027_3183778475589313231_o

Iedereen welkom bij Chupé Lembé

Urven benadrukt dat iedereen welkom is bij Chupé Lembé. “Ik zou het leuk vinden als dit een plek wordt om samen te komen. Voor Antillianen, maar zeker ook voor Nederlanders en toeristen. We moeten alleen nog wel aan ons Duits werken!”, lacht Urven.
Je kunt bij Chupé Lembé terecht voor broodjes, pasteitjes, gerechten met o.a. spareribs, gamba’s en kipfilet. Daarnaast is er altijd een ander daggerecht. Geen trek? Je kunt ook gewoon binnenlopen voor een bakje koffie of een Caribisch drankje, zoals Fria of Polar bier.

Ik weet dat mensen hier nu speciaal voor naar Rotterdam rijden, maar wij verkopen het gewoon in Vlissingen.

Natuurlijk mag een lekker dessert niet ontbreken. Urven laat trots verschillende Antilliaanse taartjes zien met smaken als pistache, cashewnoot en baileys. “Ik weet dat veel mensen hier nu speciaal voor naar Rotterdam rijden, maar wij verkopen het gewoon in Vlissingen.” De taartjes zijn uiteraard ook mee te nemen voor thuis.

Het team van Chupé Lembé
Chupé Lembé is iedere dag van 14.00 tot 22.00 uur geopend. Sinds deze week kun je ook bestellen via thuisbezorgd.nl.