Winkels in Vlissingen

Yoga Sadhana binnen no time een begrip in Vlissingen

De liefde voor de zee bracht de Duitse Sascha 8 jaar geleden naar Vlissingen. Hij werkte als orthopedagoog en zou maar even blijven. Totdat er een pand in de Sint Jacobsstraat vrij kwam.

Sacha Pfeifer van Yoga Sadhana
Sacha Pfeifer van Yoga Sadhana

Drie jaar Yoga Sadhana

“Ik was helemaal niet van plan om voor mezelf te beginnen, het kwam echt op m’n pad”, vertelt Sascha. Dat is inmiddels 3 jaar geleden en zijn yogaschool Yoga Sadhana groeit nog steeds.

Eén keer per jaar ga ik naar India om lessen te volgen

“Zo’n 20 jaar ben ik nu met yoga bezig en ik geef 14 jaar les. Eén keer per jaar ga ik naar India om lessen te volgen want ik wil blijven leren. We zijn 3 jaar geleden klein begonnen en inmiddels geven we met 5 docenten 21 lessen per week.”

“Elke week hebben we 150 tot 200 mensen over de vloer”, vertelt Sascha. Van veel klanten hoor ik dat ze de lesruimte zo’n fijne plek vinden. Dat doet me goed want ze moeten hier natuurlijk wel tot rust komen!

Yoga Sadhana in Vlissingen

 

Een keer proberen? Bij Yoga Sadhana kun je terecht voor verschillende lessen zoals yoga, ontspanning, meditatie, ademhaling, bijscholing en workshops. Meer informatie op de website van Yoga Sadhana.