algemeen

De populairste berichten op Hart van Vlissingen in 2016

In 2016 zijn er ruim 1.000 berichten op de Facebookpagina van Hart van Vlissingen geplaatst. Dit zijn de tien populairste posts van 2016.

10. Goedemorgen Vlissingen

Goedemorgen Vlissingen is misschien wel de meest gebruikte beschrijving bij de foto’s die op Hart van Vlissingen worden geplaatst. Deze schitterende luchtfoto van Silco Saaman vonden jullie -gezien het aantal duimpjes- het mooist.

9. Vuurwerk

Kermisdonderdag betekent vuurwerk. Voor iedereen die er niet bij kon zijn, maakte Hart van Vlissingen deze live video. Ook nu nog leuk om terug te kijken 😉

8. Benzinepomp

Kiekjes van toen, altijd leuk. Zoals deze benzinepomp in de Paul Krugerstraat. Wie kwam er vroeger niet?

7. Vijftig tinten blauw

Wat er zo mooi is aan de boulevard? Misschien wel dat het er elke dag anders is. Kijk maar eens hoe het er half augustus uitzag.

6. Er vaart wat voorbij

Aan de boulevard zie je de mooiste en grootste schepen voorbij varen. Soms hoef je niet direct aan zee te staan om toch iets van de schepen te kunnen zien.

5. Vlissingen by night

Deze luchtfoto van de boulevard stuurde Erik van Dijke naar Hart van Vlissingen. En die viel met bijna 1.500 likes duidelijk in de smaak!

4. It’s a beautiful day

Op 4 juni werden twee zeehonden vanaf het Badstrand weer vrijgelaten. Massale belangstelling was er op dat moment op het Badstrand. Op de Facebookpagina van Hart van Vlissingen is het filmpje bijna 45.000 keer bekeken.

3. Muurschildering

In 2016 is Vlissingen flink wat muurschilderingen rijker geworden. Eén daarvan is een schildering van het oude stadhuis op een gevel op de Groote Markt.

2. Another beautiful day

Zeehond + Vlissingse zonsondergang. Wij konden ons geluk niet op toen we dit zagen 😉

1. Storm in Vlissingen

Het populairste bericht van Hart van Vlissingen op Facebook is…deze foto van Fer Hendriks. De foto is geplaatst tijdens de storm van 20 november en kreeg 2,8 duizend likes.