uitgaan

Alles wat je moet weten over Wonderstroom, X-Mas City Trail en de Kerstmarkt

Het weekend van vrijdag 16 tot en met zondag 18 december is een weekend vol evenementen in Zeeland. Wij hebben alles wat je moet weten over Wonderstroom, X-Mas City Trail en de Kersmarkt voor je op een rij gezet.

Wonderstroom

Machinefabriek
vrijdag: 16.00 – 22.00 uur
zaterdag: 13.00 – 22.00 uur
zondag: 13.00 – 20.00 uur
Prijs per dag: €7,50, passe-partout: €15 (€12,50 in v.v.k.)

Net als vorig jaar wordt Wonderstroom, de winterse variant van Onderstroom, in de Machinefabriek gehouden. Vrijdag 16 december opent het festival om 16.00 uur. Op vrijdagavond is het meteen meezingen geblazen met Jingle Bells Sing A Long. Let op: je hebt hiervoor een extra ticket nodig en daar is er nog maar een beperkt aantal van. Zaterdagavond is het A Big Swinging Christmas Night. Ook voor deze avond heb je een extra ticket nodig. Het hele weekend door is er theater, foodtrucks, acrobatiek, kunst, vuur- en lichtshows en veel meer! Het programma van dag tot dag vind je op de website van de Cultuurwerf.

 

X-Mas City Trail

Machinefabriek
vrijdag 18.00 uur
Inschrijven niet meer mogelijk

De eerste editie van de X-Mas City Trail Vlissingen is meteen al volgeboekt. Dat belooft dus wat moois. De start en de finish is tijdens Wonderstroom bij de Machinefabriek. In zo’n 7 kilometer lopen hardlopers en wandelaars verkleed door Vlissingen. Het leuke van de run is dat er ook in verschillende gebouwen gelopen wordt, zoals de Sint Jacobskerk, De Piek en het muZEEum. Loop je mee of kom je kijken? Dit is de route:

Meer informatie op de website van X-Mas City Trail.

 

Kerstmarkt

Oude Markt
zaterdag en zondag 11.00 – 18.00 uur

Kerstmarkt 2015

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, wordt er komend weekend weer een Kerstmarkt op de Oude Markt georganiseerd. De organisatie is in handen van ondernemers op de Oude Markt. Er zijn verschillende kraampjes, je kunt kerststukjes maken, er is live muziek, eten en drinken en natuurlijk loopt de kerstman rond. Wil je naar de Kerstmarkt én Wonderstroom? Goed nieuws: de zonnetrein rijdt gratis van de Oude Markt naar de Machinefabriek (en terug).

Op de hoogte blijven van evenementen in Vlissingen? Volg Hart van Vlissingen op Facebook en Instagram.