algemeen uitgaan

Alles wat je moet weten over Vlissingen Zingt 2015

Zaterdag 8 augustus is het Vlissingen Zingt. Het evenement in Vlissingen waar een vol Bellamypark meezingt met nummers als You’ll Never Walk Alone, Mexico en Als de klok van Arnemuiden. Wij hebben alle informatie over Vlissingen Zingt onder elkaar gezet.

Hoe laat?

Vlissingen zingt begint om 19.30 uur. Het evenement duurt de hele avond. Natuurlijk kun je ook later aanschuiven.

Welke nummers?

Tijdens Vlissingen Zingt worden 37 meezingers gedraaid. Wij hebben alle nummers op een rij gezet, mΓ©t video en songtekst. Om alvast te oefenen! > bekijk hier de lijst met nummers.

Podiumzangers

Wil je Vlissingen Zingt van een wel heel bijzondere plek meemaken? Geef je dan op als podiumzanger. Je betaalt €20 en krijgt een plek op het podium, drankjes een T-shirt en andere souvenirs.

 

De inschrijflijst voor podiumzangers ligt klaar in Cafe de Concurrent en Cafe Restaurant Soif! Ben je enthousiast en hou…

Posted by Vlissingen Zingt onΒ woensdag 22 juli 2015

Webcam

Lukt het je niet Vlissingen Zingt te bezoeken? Goed nieuws! Via de webcam op deze site kijk je de hele avond mee op het Bellamypark!

Afterparty

Geen party zonder afterparty. Na Vlissingen Zingt kun je kroegen als cafΓ© Albatros en cafΓ© SoifΒ bezoeken. In cafΓ© de Concurrent treedt Woodworks op.

Zaterdag 8 augustus; Afterparty Vlissingen Zingt met WoodWorks

Posted by CafΓ© De Concurrent onΒ zondag 2 augustus 2015

 

Kom nu alvast in de stemming met deze video van een eerdere editie: