algemeen

Colours by the Sea 2015: programma, informatie en tips

Op zaterdag 13 juni wordt alweer de derde editie gehouden van Colours by the Sea, met zo’n 7.000 deelnemers één van de grootste Vlissingse evenementen. Doe je mee, kom je kijken of wil je het vanuit huis volgen? Dit is wat je moet weten.

Webcam

—> Kijk hier live mee naar de webcam op het Bellamypark

Kun je tijdens Colours by the Sea niet in Vlissingen zijn? Geen paniek! Ook dit jaar kun je via de webcam op onze website meekijken op het Bellamypark.
Colours by the Sea

Shirt ophalen

Op donderdag 11 juni, vrijdag 12 juni en zaterdag 13 juni kun je je T-shirt ophalen bij het secretariaat van Colours by the Sea.

Donderdag 11 juni 18:00 – 21:00 uur
Vrijdag 12 juni 12.00 – 17.45 uur en 19.00 – 21.00 uur.
Zaterdag 13 juni 9.00 -17.00 uur.

Start

Vanaf 18.00 uur worden de startvakken op het Bellamypark geopend. Een half uur later starten de hardlopers. De wandelaars beginnen vanaf 19.00 uur aan hun kleurrijke ronde.

 

Route

De start en finish van Colours by the Sea is op het Bellamypark. Kijk op onderstaand kaartje hoe de route loopt.

Bereik

Aan te raden is om lopend of met de fiets naar het Bellamypark te komen. Kom je met de auto? Rond het Bellamypark zijn verschillende (betaalde) parkeermogelijkheden. Dichtstbijzijnde parkeerkelder is de Fonteyne in de Spuistraat. Aan de Koningsweg is ook beperkt parkeergelegenheid.

Kleurexplosie

Het moment waar iedereen naar uitkijkt is de kleurexplosie. Iedereen gooit tegelijkertijd verf in de lucht. Dit jaar gebeurt dat rond 21.30 uur. Hou je camera dus in de aanslag. Vorig jaar zag de kleurexplosie er zo uit:

Afterparty

De kleurexplosie wordt gevolgd door de aferparty. DJ Bert draait plaatjes aan elkaar en wordt bijgestaan door (veelal) lokale bands en artiesten. Meer en uitgebreidere info over Colours by the Sea vind je op de website van het evenement. Eén van de bands is Lekke Band. Bekijk hier een voorproefje.

Colours by the Sea 2014

Vorig jaar

Alvast in de stemming komen? Bekijk hier ons bericht met foto’s, video’s en reacties van Colours by the Sea 2014. Deze compilatie maakten wij vorig jaar: