Ik ben Vlissingen

Ik ben Vlissingen: Edwin Tilroe neemt stokje over van Helge Prinsen

VLISSINGEN – De eerste week vanĀ Ik ben Vlissingen zit erop. Vanaf maandag 15 september beheert Edwin Tilroe het account voor een week. Edwin stelt zich kort voor.

Korte introductie. Wie ben je, wat doe je?

Vanaf mij zestiende ben ik al bezig met het optiekvak, na het afronden van alle studies die te maken hebben met de optiek ben ik na mijn stageperiode in het familiebedrijf terecht gekomen. Geen idee hoelang ik nu alweer zelfstandig ondernemer ben, de tijd vliegt. Verder hou ik mij graag bezig met : lezen, hardlopen en proberen de juiste snaren te raken op mijn gitaar.

 

Wat heb je met Vlissingen?

Dit is de stad waar ik ben geboren en ben opgegroeid. Een kleine stad met een grote geschiedenis en met altijd de zee als terugkerend aspect. Ondanks dat ik wel eens mopper op Vlissingen zie ik mij hier niet vertrekken. Vlissingen zit in mij en ik zit in Vlissingen.

 

Wat voor updates kunnen we verwachten op Twitter?

Momenteel lees ik veel over de geschiedenis van Vlissingen, en de tweets die ik ga doen in de week van @ikbenvlissingen zullen waarschijnlijk daar wel mee te maken hebben. Maar dat is niet zeker, het kan nog alle kanten op.

Geen Twitter? Lees vanaf maandag 15 september de updates van Edwin op deze pagina.
Edwin Tilroe als Ik ben Vlissingen: